در این مقاله، به بررسی و معرفی بهترین گوشی های گیمینگ خواهیم پرداخت و ویژگی‌های کلیدی هر یک را مرور خواهیم کرد تا به شما کمک کنیم بهترین انتخاب را برای تجربه‌ای لذت‌بخش از بازی‌های موبایلی داشته باشید.

معرفی بهترین گوشی های گیمینگ
فهرست عنوان ها

در این مقاله، به بررسی و معرفی بهترین گوشی های گیمینگ خواهیم پرداخت و ویژگی‌های کلیدی هر یک را مرور خواهیم کرد تا به شما کمک کنیم بهترین انتخاب را برای تجربه‌ای لذت‌بخش از بازی‌های موبایلی داشته باشید. با آپرا گیم همراه باشید.

مشخصه‌های اصلی گوشی های گیمینگ

  • شارژدهی زیاد
  • بهره‌مندی از تراشه‌ی قدرتمند
  • نمایشگر بزرگ و باکیفیت با نرخ نوسازی درخورتوجه
  • سیستم خنک‌کننده‌ی ویژه برای پایداری عملکرد پردازنده
  • بهره‌مندی از نسخه‌های به‌روز سیستم‌‌‌‌عامل‌های موبایل
  • امکانات نرم‌افزاری ویژه‌ی بازی مثل محدودکردن اپلیکیشن‌های در حال اجرا و قطع‌کردن اعلان پیام‌ها

درست مثل کامپیوترهای شخصی و لپ‌تاپ‌ها که گرافیک در آن‌ها عامل تعیین‌کننده برای بازی محسوب می‌شود، در گوشی‌های هوشمند نیز تراشه حرف اول را برای اجرای بازی‌های موبایل می‌زند. به‌علاوه، برخی امکانات مثل نوع و نرخ نوسازی نمایشگر و بلندگوهای استریو می‌توانند عیار گیمینگ گوشی را مشخص کنند.

نرم‌افزار؛ سلاح پنهان گوشی های گیمینگ

هنگام خرید گوشی گیمینگ اکثر کاربران تمرکز و حساسیتشان را روی سخت‌افزار قوی قرار می‌دهند و تقریباً عناصر دیگر مثل نرم‌افزار را فراموش می‌کنند. باوجوداین، چند سالی می‌شود که سازندگان گوشی‌های هوشمند، خصوصاً دستگاه‌های اندرویدی، در کنار استفاده از بهترین سخت‌افزار ممکن، نیم‌نگاهی هم به عملکرد بهتر نرم‌افزار می‌اندازند. ازاین‌رو، گوشی‌های هوشمند با گیم‌لانچرهای اختصاصی هر شرکت عرضه می‌شوند.

درواقع، شرکت‌ها سلاح مخفی خودشان را رو و به تجربه‌ی هرچه‌بهتر کاربر هنگام بازی‌کردن کمک می‌کنند. گیم‌لانچرها علاوه‌بر بهینه‌سازی دستگاه برای اجرای هرچه بهتر بازی‌ها، امکانات ویژه‌ی دیگری هم به‌همراه دارند؛ از‌جمله میان‌بر برای گرفتن اسکرین‌شات، ضبط ویدئو از صفحه‌ی بازی، بستن اعلانات و جلوگیری از لمس ناخواسته‌ی صفحه.

برخلاف سایر تولیدکنندگان اسمارت‌فون‌ها، اپل استراتژی کاملاً متفاوتی دارد و نیازی برای راه‌اندازی گیم‌لانچر برای آیفون‌ها نمی‌بیند. احتمالاً تیم کوک روی عملکرد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دستگاه‌هایش حساب زیادی باز کرده که البته واقعاً نیز چنین است.

سری گوشی‌های مخصوص بازی نیز علاوه‌بر حس گیمینگ و داشتن اکثر امکاناتی که پیش‌تر ذکر شد، به ویژگی‌های دیگری مانند سیستم خنک‌کننده‌ی سخت‌افزاری، دکمه‌ها و ماشه‌هایی مخصوص بازی، باتری حجیم و سرعت شارژ بسیار بیشتر از حد معمول مجهز شده‌اند.

در مقاله‌ی پیش‌ رو، قصد داریم فهرستی از بهترین گوشی های گیمینگ بازار معرفی کنیم.

معرفی بهترین گوشی های گیمینگ

لیست بهترین گوشی های گیمینگ

 ایسوس روگ فون 8 پرو از بهترین گوشی های گیمینگ

گوشی ASUS ROG Phone 8 Pro نیز مانند ZTE nubia Red Magic 9 Pro، از جمله قدرتمندترین محصولات بالارده‌ای است که می‌توانید با خیال راحت، هرگونه پردازش سنگینی را به آن بسپارید. با وجود پردازنده‌ی Snapdragon 8 Gen 3 کوالکام ۴ نانومتری و وجود ۸ هسته‌ی قدرتمند، نه‌تنها می‌تواند بازی‌های سنگین را به خوبی پردازش کند، بلکه در تجربه‌های طولانی‌مدت هم عملکرد پایداری دارد؛ زیرا این گوشی از سیستم خنک کننده‌ی بسیار خوبی برخوردار است که از افزایش بیش از حد دما جلوگیری می‌کند.

گوشی ROG Phone 8 Pro ایسوس از یک صفحه‌نمایش LTPO AMOLED در ابعاد ۶.۷۸ اینچی با حداکثر نرخ نوسازی ۱۶۵ هرتز بهره می‌برد که در نوع خود بسیار عالی و ایده‌آل محسوب می‌شود. این میزان از نرخ نوسازی، به‌خصوص برای اجرای بازی‌هایی مانند Wild Rift که می‌توانند تا حداکثر ۱۲۰ FPS را نیز پشتیبانی کنند، بسیار عالی به نظر می‌رسد. همچنین باید گفت که ایسوس ROG Phone 8 Pro از یک باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپر هم استفاده می‌کند که در مقایسه با بعضی از هم‌رده‌های خود، مدت زمان طولانی‌تری را برای تجربه‌ی بازی یا سایر فعالیت‌ها در دسترس کاربر قرار می‌دهد.

در مجموع با توجه به امکانات و قابلیت‌های ROG Phone 8 Pro باید گفت که با یک گوشی قدرتمند و با کیفیت روبه‌رو هستیم که بعید است تجربه‌ی ایده‌آلی را در زمینه‌ی گیم به شما ارائه نکند. گوشی ایسوس روگ فون 8 پرو در قالب حداکثر نسخه‌ی یک ترابایت حافظه‌ی داخلی و ۲۴ گیگابایت فضای رم در بازار ایران قابل خریداری است.

موتورولا اج 50 اولترا یکی از بهترین گوشی های گیمینگ

موتورولا نیز از جمله برندهای باکیفیت و محبوبی است که گوشی‌های به‌روز و قدرتمندی را روانه‌ی بازار می‌کند. موتورولا اج 50 اولترا یکی از گوشی‌های خوش‌ساخت این شرکت محسوب می‌شود که در زمینه‌هایی مانند کیفیت صفحه‌نمایش و پردازنده، امکانات بسیار خوبی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. این گوشی دارای یک نمایشگر P OLED در ابعاد ۶.۷ اینچی و رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل است و حداکثر نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز را ارائه می‌کند.

همچنین، Motorola Edge 50 Ultra از پردازنده‌ی قدرتمند Snapdragon 8s Gen 3 کوالکام بهره می‌برد و در اجرای ایده‌آل بازی‌هایی مانند وارزون موبایل، عملکرد پایدار و بسیار خوبی از خود به نمایش می‌گذارد. اگر طرفدار برند موتورولا هستید و به‌دنبال یک موبایل قدرتمند برای اجرای بازی‌های گرافیکی پلتفرم اندروید هستید، Motorola Edge 50 Ultra می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. این گوشی پرچم‌دار موتورولا در نسخه‌های ۵۱۲ گیگابایت و یک ترابایت حافظه‌ی داخلی با ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت فضای رم در بازار جهانی عرضه شده است.

معرفی بهترین گوشی های گیمینگ

گلکسی اس 24 اولترا سامسونگ

سامسونگ همواره در عرضه‌ی گوشی‌های پرچم‌دار قدرتمند موفق عمل کرده و از فناوری‌های نوین بهره می‌برد. این رویکرد در مدل گلکسی اس 24 اولترا نیز ادامه دارد و با ارائه‌ی یک مجموعه با کیفیت، تجربه‌ی کاربری بی‌نظیری را فراهم می‌آورد. این گوشی در تمامی ابعاد، از جمله اجرای بازی‌های گرافیکی سنگین، به لطف سخت‌افزار قدرتمند خود، تجربه‌ای فوق‌العاده و جذاب را رقم می‌زند.

اس ۲۴ اولترا مجهز به یک هسته‌ی قوی Cortex-X4 با فرکانس ۳.۳۹ گیگاهرتز، سه هسته‌ی میانی Cortex-A720 با فرکانس ۳.۱ گیگاهرتز و دو هسته‌ی Cortex-A720 با فرکانس ۲.۹ گیگاهرتز است. همچنین، دو هسته‌ی کم‌مصرف A520 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز در این گوشی به کار رفته است. علاوه بر این، این مدل از تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 3 بهره می‌برد و در بالاترین سطح بازی‌های اندرویدی عملکردی بی‌نقص دارد. برای افرادی که بودجه‌ای حدود ۶۰ میلیون تومان دارند، گلکسی S24 اولترا سامسونگ به عنوان یک گزینه خاص و عالی در تمامی زمینه‌ها به ویژه در اجرای بازی‌ها به شمار می‌رود.

گلکسی زد فولد 6 سامسونگ

با وجود اینکه GALAXY Z FOLD6 به عنوان یک تلفن همراه لوکس شناخته می‌شود، اما در عوض به فناوری‌های نوین و پیشرفته‌ی سامسونگ تجهیز شده که آن را به یک دستگاه خاص در تمامی جوانب تبدیل می‌کند. این پرچم‌دار قدرتمند سامسونگ با نمایشگر بزرگ ۷.۶ اینچی تاشو از نوع داینامیک AMOLED 2X، تجربه‌ای بی‌نظیر از بازی و تماشای فیلم‌ها ارائه می‌دهد.

تراشه‌ی چهار نانومتری قدرتمند Snapdragon 8 Gen 3 به همراه ۱۲ گیگابایت رم و ظرفیت ذخیره‌سازی حداکثر یک ترابایت، در کنار باتری ۴۴۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و قابلیت شارژ سریع ۲۵ وات، همگی از ویژگی‌های کلیدی این گوشی تاشو و قدرتمند سامسونگ به شمار می‌روند که آن را به یک گزینه عالی برای انواع کاربری‌ها، از جمله گیمینگ، تبدیل کرده است. اگرچه ممکن است گلکسی زد فولد 6 از نظر اقتصادی به‌صرفه به نظر نرسد، اما برای کسانی که محدودیتی در هزینه‌های خود ندارند و به دنبال گوشی‌های جدید با نمایشگرهای بزرگ هستند، می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی باشد.

گوشی گیمینگ آیفون 13 اپل

آیفون ۱۳ اپل که چند سالی از معرفی و عرضه آن در بازار ایران می‌گذرد، بدنه‌ای شیشه‌ای و فریمی آلومینیومی دارد تا در عین زیبایی، مقاوم هم باشد. صفحه‌نمایش ۶٫۱ اینچیِ گوشی اپل از پنل Super Retina XDR OLED استفاده می‌کند، اما متاسفانه نرخ تازه‌سازی آن ۶۰ هرتز است که تقریبا در هیچ مدلِ بالارده‌ای مشاهده می‌شود. مدل‌های پایه‌ی گوشی‌های اپل همیشه وزن کمی دارند و بسیار خوش‌دست هستند؛ آیفون ۱۳ نیز با وزن ۱۷۴ گرمی دستگاه سبکی محسوب می‌شود.

آیفون ۱۳ از تراشه A15 Bionic قدرت می‌گیرد که هنوز هم یکی از سریع‌ترین و کارآمدترین تراشه‌های موبایلی موجود است و به‌راحتی می‌تواند سنگین‌ترین بازی‌ها را در بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کند. این تراشه با استفاده از فناوری ۵ نانومتری ساخته شده که عملکردی بی‌نظیر در اجرای برنامه‌ها و وظایف هوش مصنوعی ارائه می‌دهد. گوشی اپل با رم ۴ گیگابایتی و گزینه‌های ذخیره‌سازی ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی در بازار موجود است.

گوشی گیمینگ گلکسی S23 FE

گلکسی S23 FE بهترین گوشی میانرده گیمینگ سامسونگ به حساب می‌آید که قدرت آن در حد و اندازه‌های یک پرچم‌دار از دو نسل قبل است. این یعنی شما می‌توانید در اجرای سنگین‌ترین بازی‌های روز هم روی توانایی‌های این محصول حساب کنید، آن هم با کیفیت بسیار خوب. این گوشی همچنین در زمینه‌ی عکاسی و فیلمبرداری هم در نوع خود نظیر ندارد و می‌تواند در وضوح 8K فیلمبرداری کند. تنها ضعف این گوشی باتری آن است که به خاطر قدرت بسیار بالایی که دارد می‌توان از آن چشمپوشی کرد.

معرفی بهترین گوشی های گیمینگ

 گوشی گیمینگ ردمی نوت ۱۳ 4G

ارزان ترین گوشی گیمینگ شیائومی ردمی نوت ۱۳ 4G است؛ محصولی که اگرچه پردازنده‌ی آن اندکی قدیمی است اما همچنان می‌تواند از پس نیازهای گیمینگ کاربران بر بیاید. البته نباید اینطور فکر کنید که با این گوشی می‌توانید بازی‌های روز را با بالاترین کیفیت اجرا کنید. در واقع این گوشی بیشتر برای اجرای بازی‌های سبک و معمولی مناسب است و اگر بخواهید بازی‌های سنگین را اجرا کنید، باید حتما تنظیمات گرافیکی را در پایین‌ترین حد قرار دهید. البته برای این منظور بهتر است مدل ۸ گیگابایتی را خریداری کنید.

گوشی گیمینگ ردمی نوت ۱۳ پرو 4G

ردمی نوت ۱۳ پرو 4G یکی از بهترین گوشی های میان رده گیمینگ شیائومی به حساب می‌آید که از پردازنده هلیو G99 اولترا به عنوان قلب تپنده بهره می‌برد. پردازنده‌ای که می‌تواند بازی‌های روز را به خوبی اجرا کند. به خاطر فرکانس پایین، نمی‌توانید در اجرای بازی‌های سنگین با کیفیت بالا روی این گوشی حساب کنید. اما به لطف هسته‌های جدیدتر، قطعا عملکرد بهتری را در مقایسه با ردمی نوت ۱۳ از خود به نمایش می‌گذارد.

گوشی گیمینگ پوکو X6 5G

گوشی شیائومی پوکو X6 5G به لطف پردازنده‌ی جدید اسنپدراگون 7s نسل ۲ و هسته‌های قدرتمند Cortex-A78، قادر است بازی‌های روز را با کیفیت خوب اجرا کند که ۸/۱۲ گیگابایت رم هم آن را همراهی می‌کنند. این گوشی نه فقط حالا بلکه تا یکی دو سال بعد هم می‌تواند در انجام بازی‌های سنگین عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد. این محصول یکی از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی تا ۱۵ میلیون تومان است.

شیائومی ۱۴ با زبان طراحی به‌روز، لبه‌های تخت و ترکیب جادویی فلز و شیشه روانه‌ی بازار شده؛ گوشی طراحی یکپارچه، مستحکم و خوش‌ساختش، گواهی IP68 را نیز دریافت کرده است. نمای جلویی گوشی‌ به‌لطف حاشیه‌های بسیار باریک و حذف‌شدن خمیدگی از لبه‌های نمایشگر، ظاهر مدرنی دارد و وزن ۱۸۸گرمی گوشی به‌نسبت ابعاد ۶٫۳۶ اینچی نمایشگر، معقول به‌نظر می‌رسد؛ اما برآمدگی محسوس دوربین، مقدار از ارگونومی و زیبایی گوشی می‌کاهد.

مجموعه‌ی دوربین سه‌گانه‌ی شیائومی ۱۴ در دل جزیره‌ای مربعی‌شکل و مشکی‌رنگ قرار دارد. این مجموعه، دوربین‌های اصلی، تله‌فوتو ۳٫۲برابری و اولتراواید را دربرمی‌گیرد؛ با اینکه هر سه دوربین، ۵۰مگاپیکسلی هستند، فقط ماژول‌های تله‌فوتو و اولتراواید از حسگر یکسانی بهره می‌برند و حسگر دوربین اصلی به‌طرز محسوسی بزرگ‌تر است. دوربین‌های شیائومی ۱۴ چه در روشنایی روز، چه در تاریکی، عکس‌هایی پرجزئیات و چشم‌نواز ثبت می‌کنند و ویدیوهای 4K و 8K (دوربین اصلی) هم بسیار باکیفیت هستند.

خرید اکانت قانونی پلی استیشن 4 و 5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه